پرمترین
کرم پرمترین 5٪ برای درمان آلودگی هایی که توسط حشرات به پوست منتقل شده اند می باشند و دفع کننده حشراتی از جمله:شپش،کنه،کک و بندپایان می باشد.
موارد منع مصرف:
اگر دچار حساسیت هستید بهتر است از کرم استفاده نکنید.
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024
مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
گال آلودگی است که اغلب با خارش و قرمزی همراه است. درمان با پرمترین کرم، 5٪ به طور موقت ممکن است این بیماری را تشدید کند.
اطلاعات برای بیماران :
بعد از استفاده از این کرم ممکن است به صورت خفیف سوزش یا خارش به همراه داشته باشد اما نگران نباشید بر طرف خواهد شد.
در مطالعات بالینی انجام شده حدود 75 % از بیماران با کرم پرمترین درمان شده اند و بعد از 2 هفته خارش آنها قطع شده است ولی اگر سوزش ادامه پیدا کرد حتما باید پزشک خود را در جریان بگذارید.
در آزمایشات حیوانی انجام شده پرمترین ، هیچ اثر سوء بر عملکرد تولید مثلی نداشته است و استفاده از این کرم نیز در دوران بارداری باید نیاز آن کاملا محسوس باشد در غیر اینصورت بهتر است استفاده نشود.
بعد از بارداری و دوران شیر دهی هم هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست که آیا این کرم جذب خواهد شد یا خیر و یا بر روی شیر دهی تاثیر خواهد داشت یا نه مشخص نشده است.
مصرف در کودکان
کرم پرمترین 5٪ در بیماران دو ماهه و مسن تر در کودکان موثر است. ایمنی و اثر بخشی در نوزادان کمتر از دو ماه از سن مشخص نشده است.
استفاده در سالمندان
پاسخ دهی این کرم در افراد جوان با بزرگسالان متفاوت است ، در بزرگسالان این کرم جذب و در کبد متابولیزه شده و از طریق ادرار خارج میشود ولی به نظر نمیرسد که خطر ابتلا به واکنش های سمی در بیماران مبتلا به اختلال عملکرد کلیوی را افزایش دهد.
سایر عوارض جانبی گزارش شده عبارتند از:
- سردرد
- تب
- سرگیجه
- درد شکم
- اسهال
- تهوع و یا استفراغ
منبع :
drugs
بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید
سلام . آیا برای درمان شپش سر میتوان از کرم پرمترین استفاد کرد . من با تجویز پزشک برای شپش سر از شامپو پرمترین و شامپو لیندان استفاده کردم نتیجه نداد . شاید با کرم پرمترین ریشه کن بشه میشه برای شپش سر استفاده کرد ؟؟
سلام
بهتر است توسط یک متخصص پوست ویزیت شوید تا درمان مناسب و کامل تر برای شما انجام شود.
سپاس
من از کرم برای سر وهمه بدن استفاده کردم حتی پیشانی وصورت خوب بود واثر بدی ندیدم بخاطر
کنه
سلام بچه من 3 ماهشه روی بدنش جوشایی زد دکتر گفت گاله البته خودم و همسرم نیز دچار شدیم برای ما لیندا رو معرفی کرد ولی هیچ دارویی برای بچه معرفی نکرد چه دارویی برای بچه بزنیم
همان لیندان کافی است
سلام.این کرم 14 ساعت روی پوستم بوده و 5 ساعت بعد از حمام کردن،خارش شدیدتر از قبل و دانه های بیشتری روی پوستم بوجود اومده و همه بدنم خارش شدید داره.میشه راهنمایی کنید لطفا.
سلام نظر پزشك پدرم اين بوده كه دوبار از پماد پرمترين بافاصله يك هفته استفاده كنه از اخرين استفاده پمادش سه روز ميگذره اياميتًونه تو اين فاصله دوباره استفاده كنه ممنونم
ممنون میشم از گال بگید
گال يا جرب يك بيماريي هست كه نوسط يك حشره و تخم ريزي اين حشره در پوست ايجاد ميشه و فرد بيمار خارش زيادي دارد طوري كه بر اثر خارش پوست اسيب ميبينه
سلام.من و پسرم بیماری گال گرفتیم و پدرش هم با لیندان داره پیشگیری میکنه من باردار هستم و موقع استفاده از کرم پرمترین نمیدونستم باید اندام تناسلی هم زده بشه ایا جاهایی که این کرم و نزدم میشه فرداش یا پس فرداش زد؟لطفا زود پاسخ بدین چون فردا جمعه هست و دکتر نیست سوال کنم به خاطره بارداریم میترسم
به نظر شما باعث ریشه کنی شپش سر میشود؟؟
سلام دوست عزیز
برای اتخاذ درمان مناسب شپش سر، نیاز به معاینه و مشاهده پوست می باشد. در برخی مواقع این دارو تجویز می شود. توصیه می شود توسط متخصص پوست معاینه شوید تا متناسب با شدت اختلال، راهکار مناسب اتخاذ گردد.
با آرزوی سلامتی و موفقیت شما
سلام خواستم بپرسم ایا میشه که از کرم پرمترین برای صورت هم استفاده کرد،؟
سلام دوست عزیز
کرم پرمترین معمولا برای درمان آلودگی هایی که توسط حشرات به پوست منتقل شده اند می باشد و دفع کننده حشراتی از جمله:شپش،کنه،کک و بندپایان می باشد.
سوالتان کلی می باشد. لطفا واضح تر مطرح نمایید.
سلام .ممکنه بعد از مصرف میزان سوزش وخارش تشدید بشه؟
سلام دوست عزیز
بعد از استفاده از این کرم ممکن است به صورت خفیف سوزش یا خارش به همراه داشته باشد اما نگران نباشید بر طرف خواهد شد.
سلام دکتر برای درمان دمودکس به من پماد پرمترین داده وفقط گفته روزی یکبار مصرف کنم. میخواهم بدونم چند ساعت باید روی پوستم بمونه؟ و تا چند روز از این دارو استفاده کنم؟
سلام دوست گرامی
جهت پاسخ دقیق در این خصوص، نیاز به معاینه و بررسی شدت اختلال می باشد. متاسفانه بدون ارزیابی بالینی نمی توانیم پاسخ دقیقی ارائه دهیم. توصیه می شود با پزشک معالج خود مشورت نمایید.