درمان پسوریازیس با لیزر

درمان پسوریازیس با لیزر و آنچه باید در این خصوص بدانید!

درمان پسوریازیس با لیزر

اگر به بیماری پسوریازیس مبتلا هستید، احتمالا می دانید که چه وضعیت ناراحت کننده و شرم آوری است که دائما پوست قرمز، خارش دار و پوسته پوسته باشد. گزینه های درمانی برای پسوریازیس شامل مصرف کرم های استروئیدی یا سایر کرم ها، دارو های خوراکی و نور درمانی می باشد.

همه این درمان ها در جای خود به خوبی نتیجه می دهند، اما همان طور که می دانید دارو دارای اثرات جانبی بدی است و نور درمانی نیز مستلزم این است که به مدت 2 الی 3 ماه، سه جلسه در هر هفته جهت درمان مراجعه کنید و پس از آن نیز به درمان های نگه دارنده نیاز دارید.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

امروزه، روش دیگری برای درمان پسوریازیس وجود دارد و آن لیزر اگزایمر است. لیزر اگزایمر، نور ماورای بنفش از خود ساطع می کند. این درمان لیزر از دوز های متمرکز شده و شدید اشعه لیزر جهت درمان پسوریازیس خفیف تا متوسط و بدون آسیب رساندن به پوست اطراف آن، استفاده می کند. اثر بخشی لیزر درمانی هدفمند مشابه نور درمانی سنتی است، با این تفاوت که در لیزر به شرکت در جلسات درمانی کمتری نیاز است. ضمنا از دوز های نور قوی تری استفاده می شود تا به عمق پوست آسیب دیده نفوذ کند. دستگاه های لیزر دستی نیز جهت درمان پسوریازیس اثر بخش هستند، به خصوص در مورد نواحی ای که دسترسی به آن ها دشوار است، مانند آرنج، زانو، کف دست، کف پا یا پوست سر.

اما درمان پسوریازیس با لیزر چگونه است؟ آیا لیزر، این عارضه را کاملا بر طرف می سازد؟ در ادامه آنچه را که تحقیقات چند ساله در خصوص این درمان جدید پسوریازیس ثابت کرده است، در اختیارتان قرار می دهیم.

پسوریازیس را چطور می توان با لیزر درمان کرد؟

درمان پسوریازیس با لیزر

درمان پسوریازیس با لیزر اگزایمر در مطب متخصص پوست انجام می شود. هر جلسه تنها چندین دقیقه طول می کشد. در طول درمان، پزشک لیزر را مستقیم روی نواحی مبتلا به پسوریازیس متمرکز می کند. ممکن است در این حین کمی گرما یا گاز گرفتگی در ناحیه تحت درمان احساس کنید.

لیزر اگزایمر، اشعه ماورای بنفش B (UVB) با شدت بالا از خود ساطع می کند که با دوز پایین و طول موج های مشخصی (308 نانومتر) است. این اشعه های لیزر مستقیما به پلاک های پسوریازیس تابیده می شوند. از آنجایی که اشعه لیزر هیچ گاه به پوست اطراف ناحیه تحت درمان اصابت نمی کند، خطر قرار گیری در معرض اشعه UV کاهش می یابد. لیزر اگزایمر جهت درمان پسوریازیس های خفیف تا متوسط مورد استفاده قرار می گیرد.

بیماران جهت درمان پسوریازیس با لیزر اگزایمر باید معمولا 2 جلسه در هفته و در مجموع بین 4 تا 10 جلسه در مطب حضور پیدا کنند تا به نتیجه دلخواه برسند.

پزشک بر اساس ضخامت پلاک های پسوریازیس و رنگ پوست تان، دوز اشعه لیزر را تعیین خواهد کرد. در طول فرآیند لیزر، به شما عینک تیره ای جهت محافظت از چشم داده می شود.

میزان اثر بخشی درمان پسوریازیس با لیزر چقدر است؟

اثربخشی درمان پسوریازیس با لیزر

لیزر درمانی پسوریازیس در افرادی که به پسوریازیس خفیف تا متوسط مبتلا هستند، نتیجه بسیار خوبی حاصل می کند. اما از آنجایی که اشعه لیزر متمرکز شده است، برای افرادی که در بیشتر نقاط بدن خود پسوریازیس دارند، مناسب نمی باشد.

از آنجایی که درمان پسوریازیس با لیزر، درمان نسبتا جدیدی است، تحقیقات در خصوص میزان اثر بخشی آن همچنان در جریان است. برخی مطالعات نشان می دهد بیشتر افرادی که با لیزر درمان شده اند، شاهد بهبودی واقعی در پوست خود بوده اند که طی چند ماه یا یک سال مشهود می باشد. معمولا نتایج لیزر درمانی پس از 8 الی 10 جلسه قابل رویت خواهد بود.

آنچه که باید پیش از شروع درمان لیزر برای پسوریازیس بدانید

درمان لیزر برای پسوریازیس

درمان پسوریازیس با لیزر ممکن است در برخی افراد نتایج بسیار چشمگیری در بر داشته باشد. اما این درمان برای همه مناسب نیست. جهت حصول اطمینان نسبت به این که آیا شما کانیدی مناسبی برای درمان پسوریازیس با لیزر هستید یا خیر، باید پیش از هر گونه اقدام ابتدا سوابق پزشکی خود را به اطلاع پزشک برسانید و آزمایشات و معاینات خاصی انجام دهید.

در صورت ابتلا به مشکلات زیر، از انجام لیزر اجتناب کنید:

  • لوپوس یا اسکلرودرمی
  • حساسیت به نور خوشید
  • گزرودرما پیگمنتوزوم (یک بیماری ارثی که سبب حساسیت به آفتاب می شود)
  • خطر ابتلا به سرطان پوست یا سابقه ابتلا به آن
  • بیماری هایی که نیازمند مصرف دارو هایی هستند که سبب حساسیت به آفتاب می شوند

آیا درمان پسوریازیس با لیزر با خطراتی همراه است؟

عوارض درمان پسوریازیس با لیزر

به طور کل، لیزر درمانی امن و بی خطر است، اما در برخی افراد، اثرات جانبی زیر گزارش شده است:

  • قرمزی، خارش، سوزش و گز گز موقت
  • تاول
  • پورپورا (لیجاد لکه های بنفش روی پوست)
  • تیره یا روشن تر شدن پوست (هیپرپیگمانتاسیون یا هیپوپیگمانتاسیون)
  • ایجاد اسکار

تعیین این که آیا قرار گیری در معرض اشعه UVB ساطع شده از لیزر اگزایمر، خطر بروز سرطان پوست را در بلند مدت افزایش می دهد یا خیر، نیازمند تحقیقات بیشتری است.

بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید