7 شایعه در مورد پسوریازیس
در مورد پسوريازسي معظلات بسياري وجود دارد ، که فرد براي رو برو شدن با اين مشکل بايد حتما اطلاعات خود را در اين مورد بيشتر کند. شما ممکن است در ابتدا از اطلاعاتي که در مورد پسوريازيس مي دانستيد و اطلاعاتي که از آن نداشته ايد، سخت متعجب شويد. در اين قسمت شما را با تعدادی از باور های غلط افراد در مورد بیماری پسوریازیس آشنا می کنیم.
[toggle title=”شایعه ی اول” state=”open” ]
شايعه ي اول:
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024
مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
پسوريازيس تنها مربوط به خشکي پوست است.
اغلب هنگامي که از افراد سوال مي کنيم که بيماري پسوريازيس چگونه بيماري ست! اينگونه پاسخ مي دهند که پسوريازيس نوعي بيماري مربوط به خشکي پوست است و به راحتي درمان مي شود. البته اين افراد اينگونه ادعا مي کنند که پسوريازيس به راحتي با لوسيون هاي مختلف و يا استفاده از صابون هاي خاصي قابل درمان هستند. اما اين باور کاملا اشتباه ست ، و فردي که دچار اين بيماري است به طور مداوم دارای تورم، قرمزي و پوسته هاي خشکي بر روي سطح پوستش است. در واقع اين بيماري يک بيماري در ضعف سيستم ايمني بدن است.
يکي از بدترين حالت هايي که ممکن ات فرد مبتلا به پسوريازيس با آن بر خورد داشته باشد، اين است که افراد ديگر به طور مداوم از داستان هاي خود در هنگام خلاصي از شر اين بيماري مي گويند. آن ها به طور مداوم سوگند ياد مي کنند که اين روش که براي شما پيشنهاد مي کنند بسيار عمل مي کند و شما را در رفع اين مشکل ياري مي کند.
بيماري پسوريازيس در اثر سيستم ايمني بيش فعال توليد مي شود. به اين صورت که سیستم ايمني فرد بيمار به طور مداوم به مغز دستور ساخت سلول هاي پوستي بيشتر را مي دهد، در صورتي که به اين سلول ها اصلا نيازي نيست. به طور کلي سلول هاي پوستي در فردي که مبتلا به پسوريازيس نيست در طول 21 تا 28 روز مي ميرند ، ولي سلول هاي افرادي که مبتلا به اين عارضه هستند در حدود 4 تا 5 روز بيشتر زنده نيستند و سپس مي ميرند.به همين عليت سلول هاي مرده فرصت پوسته پوسته شدن و ريختن را ندارند و مجبورند تا بر روي يکديگر انباشته شوند و ايجاد لايه هاي بزرگ پوسته و التهابات زيادي بکنند.
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي دوم:” state=”open” ]
شايعه ي دوم:
تنها يک نوع پسوريازيس وجود دارد.
شايع ترين نوع پسوريازيس نوع پلاک آن است که در حدود 80 تا 90 درصد مردم به اين عارضه دچار هستند در حدود 4 نوع پسوريازيس وجود دارد که شامل؛ خال دار، معکوس، پوستولار و اريترودرميک مي شوند.
گاهي خارش و التهابات پوست سر بيمار به حدي مي رسد که فرد با خارش منطقه، سبب خونريزي و درد در ناحيه مي شود.
هر نوعي از پسوريازيس علائم متفاوتي دارد و نياز به درماني متفاوت نيز دارد. اريترودرميک نوعي از پسوريازيس است که معمولا در افراد با حالت غير متعادل پسوريازيس پلاک شايع است. اين نوع از پسوريازيس زندگي افراد را به خطر مي اندازد و نياز به دقت و به درماني منحصر به فرد دارد.
نوع خال دار اين بيماري منجر به استرپتوکوکي گلو مي شود و بر روي بدن علائمي نقطه نقطه و خال دار از خود به جاي مي گذارد. که بسيار شبيه به نيش حشرات است.
پسوريازيس معکوس نوعي ديگر از اين بيماري است که در لايه هاي بدن جاي گرفته است. و در آخر پسوريازيس پوسچولر با تورم و کهير و قرمزي پوست همراه است که اصلا عفوني نيستند و بايد حتما به خاطر داشته باشيد که پسوريازيس به هيچ عنوان يک بيماري مسري نيست.
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي سوم:” state=”open” ]
شايعه ي سوم:
پسوريازيس در اثر رعايت نکردن بهداشت فردي بوجود مي آيد.
شايعات بسياري در اين مورد وجود دارد که ، افراد زيادي به علت رعايت نکردن بهداشت فردي و کثيف بودن به پلاک و پوست خشک دچار شده اند. اين کج فهمي در افرادي که به پسوريازيس پوست سر مبتلا هستند بيشتر است.. برخي از افراد اينگونه تصور مي کنند که افرادي که به شوره ي سر و پلاک مبتلا هستند ، سرشان را به خوبي نمي شويند و يا اصلا شامپو نمي کنند و اين موضوع تنها يک شايعه است و اصلا فرد مبتلا به اين عارضه را متوجه خود نمي کند. اين موضوع تنها سبب مي شود تا فرد در اجتماع احساس شرمندگي و عدم اعتماد به نفس داشته باشد.
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي چهارم:” state=”open” ]
شايعه ي چهارم:
پسوريازيس در واقع نوعي اگزماست.
افراد زيادي پسوريازيس را با اگزما اشتباه مي گيرند. به اين افراد بايد اين گونه گفت که سخت در اشتباه هستند. زيرا اگزما نوعي ديگر از بيماري پوستي است. که سبب خارش و ايجاد جوش هاي متورم و قرمز بر روي پوست مي شود که اصلا شبيه به پسوريازيس نيست. اگر چه بيماري ها مختلف هستند، آکادمي درماتولوژي آمريکا گزارش مي دهد که يک فرد مي تواند هر دو بيماري به طور همزمان داشته باشد.
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي پنجم:” state=”open” ]
شايعه ي پنجم:
خلاصي از شر پسوريازيس به سادگي تغيير رژيم غذايي ست.
اين بيماري بسيار سخت و طاقت فرسا ست و در افراد مختلف متفاوت ظاهر مي شود. به اين صورت که هر فرد با خصوصيت هاي فردي و جسمي متفاوت خود دچار اين بيماري مي شود. اين بيماري هيچ درماني ندارد و تنها مي توان از گسترش آن جلوگيري کرد.
البته تغيير رژيم غذايي در برخي پاسخگو ست و در برخي ديگر بي تاثير است. به اين صورت که فرد بايد رژيمي فاقد – گلوتن، قند و لبنيات داشته باشد. بسياري از افراد سوگند ياد کرده اند که تنها با تغيير در سبک زندگي خود توانسته اند تا پسوريازيس را به راحتي درمان کنند.
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي ششم:” state=”open” ]
شايعه ي ششم:
پسوريازيس تنها بر روي پوست اثر مي گذارد.
با اينکه پسوريازيس تنها بر روي پوست بسيار شفاف است، اما افراد مبتلا به پوريازيس خطر ابتلا به 10 نوع ديگر بيماري دارند: که شامل؛
افسردگي
سرطان
بيماري هاي قلبي و عروقي
ورم مفاصل
بيماري کرون
ديابت
[/toggle]
[toggle title=”شايعه ي هفتم:” state=”open” ]
شايعه ي هفتم:
تنها افراد سفيد پوست به پسوريازيس مبتلا مي شوند.
اين موضوع تنها شايعه اي بيش نيست. چرا که تمام افراد با تمام رنگ پوست ها به اين بيماري دچار مي شوند. يکي از اين دلايل که سبب شده تا افراد اينگونه تصور کنند، اين است که اين بيماري در افراد رنگين پوست، کمي تيره تر و يا به اشکال ديگر ي ديده مي شود و فردي که داراي چنين خال ها و يا التهاباتي است در هر رنگ پوستي به اين بيماري دچار است و هيچ تفاوتي بين آن ها نيست.
[/toggle]
[su_box title=”منابع” style=”bubbles” box_color=”#ffaec1″ title_color=”#110e0e”]
منابع
www.healthline.com
www.everydayhealth.com
www.naturalpsoriasistreatment.com
[/su_box]
محقق : ميترا کرمانيان
بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید