9 تا از عوارض جانبی لیزر موهای زائد که باید از آن آگاه باشید
رشد بیش از حد موها در مناطق ناخواسته همواره برای زنان و مردان مشکل ایجاد کرده است. ما برای از بین بردن موهای زائد صورت و بدن خود مقدار قابل توجهی پول خرج می کنیم و زمان قابل توجهی را برای حذف مو از دست و پا و بدن خود اختصاص می دهیم. روش های سنتی حذف مو مانند استفاده از خود تراش ، اپیلاسیون ، تمیز کردن و الکترولیز وقت گیر، دردناک و گران است.
لیزر موهای زائد از دهه گذشته به عنوان درمان بهداشتی و زیبایی با استقبال روزافزونی روبرو شده است. این درمان برای همه قسمت های بدن مانند صورت ، چانه ، دست ها و بقیه بدن کار می کند. لیزر درمانی توسط جراحان پلاستیک در سراسر جهان انجام می شود. و می تواند به طور مؤثر و به طور دائم موهای ناخواسته را با حداقل خطر کاهش دهد.
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024
مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
لیزر درمانی برای حذف موهای زائد باعث می شود که با یک اشاره موهای ناخواسته برای مدت طولانی از بین بروند. اما اگر در این پروسه درمانی اشتباهی صورت بگیرد ، می تواند موجب آسیب زودرس شود.
هر گونه اشتباه در روند درمان می تواند پوست شما را به طور جدی و برای همیشه در معرض آسیب دیدگی قرار بدهد. بنابراین قبل از هر گونه اقدامی برای انجام لیزر درمانی باید بدانید که روش درمان چگونه است و در مورد جوانب مثبت و منفی آن و سایر واقعیت ها اطلاعات کافی کسب کنید. مراجعه به کلینیک های معتبر بهترین راه برای اطمینان از نتیجه درمان است.
موهای زائد چگونه توسط لیزر حذف می شوند؟
درمان لیزر موهای زائد شامل لیزری است که انرژی گرمایی را منتشر می کند. نور به طور عمیق جذب شده و ریشه هر رشته مو را از بین می برد و به فولیکول مو آسیب می زند. و برای مدت طولانی و گاهی به طور دائمی ریشه مو از بین می رود. آسیب دیدگی فولیکول برای بسیاری از انواع پوست ها و موها مؤثر نخواهد بود.
- درمان با لیزر روشی نسبتاً امن است و حداقل اختلال در سطح پوست وجود دارد. این روش برای افرادی که دارای موهای تیره و پوست روشن هستند ، بهتر عمل می کند. این روش بر روی موهای خاکستری ، سفید ، قرمز روشن ، قهوه ای روشن یا بلوند فقط با لیزر های خاص کار می کند. درمان های متعدد و چندین جلسه ممکن است برای مزایای دراز مدت و ریزش موی دائمی مورد نیاز باشد.
- پوست ما بر خلاف فولیکول های مو تحت تأثیر درمان با لیزر قرار نمی گیرد. زیرا پوست ما سریع تر از فولیکول های مو خنک می شود. درمان با استفاده از کرم ها برای خنک کردن پوست و به حداقل رساندن خطر پایان می یابد.
- درمان های حذف مو در صورت و زیر بغل معمولاً در حدود 15 دقیقه زمان می برد. مناطق بزرگ تر بدن برای تکمیل روش حداقل به یک ساعت وقت نیاز دارد.
9 تا از عوارض جانبی لیزر موهای زائد
در حالی که روش درمان با لیزر در اغلب مواقع بدون ریسک است ، ممکن است برخی از عوارض جانبی از لیزر موهای زائد را در نظر بگیریم.
- استفاده از لیزر برای حذف موهای ناخواسته شامل گرمای زیادی برای سوزاندن مو است. این حرارت می تواند در برخی از کاربران باعث سوختگی پوست شود. حذف موها توسط لیزر در مراجعه کنندگان با پوست تیره تر بهتر صورت می گیرد. زیرا پوست با رنگدانه های تیره بیشتر لیزر را جذب می کند. در حالی که در بیشتر موارد سوختگی ها خفیف است ، مواردی نیز گزارش شده است که در آن سوختگی شدید وجود داشته است.
- لیزر ممکن است باعث هیپرپیگمانتاسيون و هیپوپیگمانتاسيون شود.هیپرپیگمانتاسيون تیره شدن پوست است که ممکن است بعد از حذف موهای زائد توسط لیزر رخ دهد. درمان با لیزر، تولید ملانین را تحریک می کند و واکنشی مشابه به حالت قرار گرفتن در معرض خورشید ایجاد می کند.از سوی دیگر، هیپوپیگمانتاسيون به روشن شدن پوست پس از درمان با لیزر اشاره می کند. جذب نور لیزر می تواند تولید ملانین را مهار کرده و منجر به از دست دادن رنگدانه شود.
- همچنین لیزر درمانی ممکن است به آسیب های چشمی منجر شود. بنابراین مهم است که در طول درمان با لیزر از چشمان خود محافظت کنید.
- خارش یک عارضه جانبی طبیعی از حذف موهای لیزر در طول درمان و بعد از درمان است.
- پوست به مدت چند روز پس از درمان قرمز می شود و پس از درمان ممکن است در اطراف فولیکول تورم ایجاد شود.
- درد ، سوزن سوزن شدن و بی حسی در اطراف محل درمان توسط لیزر احتمالاً شایع ترین عوارض جانبی می باشد که می تواند طبیعی باشد.
- درمان با لیزر می تواند منجر به پوسته پوسته شدن و تشکیل پوسته در اطراف محل درمان شود. کبودی خفیف نیز ممکن است روی پوست های حساس رخ دهد. این عوارض جانبی در چند روز اول درمان ظاهر می شود و در مدت کوتاهی از بین می رود.
- یک اثر جانبی بسیار نادر از درمان لیزر بنفش شدن رنگ پوست در مناطقی است که برنزه شده اند.
- یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند اما قابل توجه که نتیجه لیزر موهای زائد است ، عفونت می باشد. بسیار مهم است که بعد از لیزردرمانی منطقه تحت درمان را تمیز نگه دارید تا بعد از درمان عفونت را تجربه نکنید.
حقایقی در مورد لیزر موهای زائد
از بین بردن موهای زائد توسط لیزر یک پروسه سه مرحله ای است که شامل تمیز کردن ، تراشیدن و اسکن کردن منطقه ای است که باید درمان شود. در طول اسکن ، انرژی لیزر از طریق پوست عبور می کند و توسط رنگدانه در فولیکول مو جذب می شود.
- درمان و جلسات بستگی به منطقه ، چگالی مو و چرخه رشد موهایی دارد که نیاز به درمان دارد. به طور کلی ، فرد نیاز به شش تا هشت جلسه دارد و در هر جلسه در حدود 20 درصد از فولیکول مو ها به طور دائم غیر فعال می شود.
- موفقیت درمان لیزر بستگی به دو عامل دارد : رنگ مو و نوع پوست. نتایج لیزر درمانی در افراد مختلف متفاوت است ، اما به طور مؤثر 40 تا 80٪ از موها را کاهش می دهد.
- احتمال رشد مو پس از لیزر موهای زائد همیشه وجود دارد. اما جلسات متعدد درمان می تواند طول مدت ریزش مو را افزایش دهد.
- درمان موهای ناخواسته با لیزر تنها در مورد فولیکول های موهایی مؤثراست که در مرحله فعال رشد هستند. جلسات درمانی معمولاً با فاصله انجام می شوند تا فولیکول های مو زمان کافی برای رشد دوباره داشته باشند.
- توصیه می شود که بین جلسات درمان با لیزر باید بین سه تا هشت هفته فاصله وجود داشته باشد. تعداد جلسات با توجه به مساحت تحت درمان و همچنین با توجه به چرخه رشد مو تعیین می شود. پاها و دست ها معمولاً نیاز به جلسات کمتری در مقایسه با گردن و صورت دارند.
- پس از اتمام جلسات حذف مو، معمولاٌ دو تا سه هفته طول می کشد تا فولیکول های مو بریزند.
بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید