مزایای حذف موهای زائد فول بادی با لیزر الکساندرایت اسکلپیون

اصطلاحات و نکاتی که باید پیش از انجام لیزر موهای زائد بدانید!

از دهه 1990، لیزر جهت از بین بردن موهای زائد مورد استفاده قرار گرفت و از آن زمان به بعد به طور گسترده و پیوسته ای در بین جمعیت بزرگسالان مورد استقبال روز افزون قرار گرفته است.

به طور کلی، ایمنی و اثر بخشی لیزر موهای زائد مورد قبول است و مطالعات بالینی متعددی جهت ارائه شواهد برای حمایت از این امر صورت گرفته است.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

این مطلب با هدف ارائه توضیحات درباره این که لیزر موهای زائد چیست و چگونه عمل می کند، نحوه گسترش آن طی سال های اخیر و اصطلاحات مرتبط با آن تهیه و در اختیار شما قرار داده شده است.

 

لیزر موهای زائد چیست؟

بهترین مرکز لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد چیست

لیزر موهای زائد به از بین بردن موهای زائد و ناخواسته ای گفته می شود که طی یک فرایند به نام ” فتوترمولیز انتخابی” صورت می پذیرد.

فتوترمولیز، اصطلاحی است که به فرایند قرار گرفتن ناحیه درمان در معرض پالس های نور لیزر به منظور تخریب فولیکول حاوی مو تا جایی که مو ریزش پیدا کند، اطلاق می شود.

نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد را در ویدئوی زیر مشاهده کنید:

فتوترمولیز انتخابی

نور قابل مشاهده و نامرئی (مادون قرمز)، رنگ دانه های تیره که ملانین نام دارند و در پوست و مو یافت شده و به آن ها رنگ می بخشند را مورد هدف قرار می دهد. سطوح بالایی از ملانین، به طور ویژه در پایه فولیکول یافت می شود. فولیکول، نور لیزر را جذب کرده و منجر به ایجاد واکنشی جهت تولید گرما می گردد.

این گرما است که موجب می شود فولیکول تخریب شود و همین امر به نوبه خود سبب می شود موها با گذشت 1 الی 2 هفته از درمان، شروع به ریزش کنند.

فرایند فتوترمولیز انتخابی با طول موج های خاصی از نور و مدت پالس، و با توجه به نوع پوست و رنگ موی فرد مطابق می گردد.

 

فولیکول مو

فولیکول مو، مسئول تولید مو بر روی پوست است.

در پایه فولیکول، ساختار بزرگی به نام پاپیلا وجود دارد که از توده ای از سلول های تقسیم شده، از جمله ملانوسیت ها که مسئول تولید ملانین هستند، تشکیل شده است.

این ساختار که با عنوان “ماتریکس” شناخته می شود، هدف نور لیزر موهای زائد است.

 

رشد مو

به طور خلاصه مو در سه مرحله رشد می کند:

  • مرحله رشد (آناژن)
  • مرحله گذرا یا پایان مرحله رشد (کاتاژن)
  • مرحله استراحت (تلوژن)

موهای سراسر بدن در هر زمان در مراحل رشد مختلفی به سر می برند.

طول چرخه رشد بسته به قسمت های مختلف بدن و ساختار بدنی هر فرد متفاوت است.

لیزر موهای زائد قادر است تقریبا با سرعت نواحی درمان بزرگ را درمان کند. اما تنها در موهایی موثر است که در مرحله رشد به سر می برند.

به همین دلیل است که برای رسیدن به نتایج مطلوب و دلخواه به جلسات متعددی نیاز است. پیش بینی دقیق تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد قبل از شروع درمان تقریبا غیر ممکن است. زیرا عوامل متعددی در این موضوع دخیل هستند.

 

دستگاه های لیزر موهای زائد مختلف

آنچه که برای انتخاب مرکز لیزر باید در نظر بگیرید
دستگاه لیزر اسکلپیون

در حال حاضر، دستگاه های لیزر متعددی وجود دارند که به منظور لیزر موهای زائد حرفه ای از آن ها استفاده می شود. این دستگاه ها شامل روبی، الکساندرایت، دایود ، اندیاگ و دستگاه لیزر اسکلپیون می باشند.

همه این دستگاه ها یک اصول خاصی را دنبال می کنند. تفاوت عمده آن ها در روش هدایت نور و طول موج مورد استفاده در آن ها است.

واحد اندازه گیری طول موج نور و اشعه مادون قرمز، تحت عنوان نانومتر شناخته می شود و برابر با یک میلیاردم متر است. دستگاه های لیزر موهای زائد با طول موج هایی بین 700 تا 1400 نانومتر کار می کنند.

این که کدام یک بهتر عمل می کنند به فرد تحت درمان بستگی دارد و تا حد زیادی بر اساس نوع و رنگ پوست و مو تعیین می گردد.

 

نحوه عملکرد لیزر موهای زائد

در گذشته، لیزر موهای زائد تنها در افرادی که دارای پوست سفید و موهای تیره بودند، موثر بود. این موضوع تا اندازه ای بدین خاطر بود که افراد دارای موی تیره، ملانین بیشتری در اطراف فولیکول مو دارند تا مورد هدف نور لیزر قرار گیرد. همچنین تضاد بین پوست روشن و ملانین تیره، تاثیر بسیار خوبی دارد.

از آن جایی که تکنولوژی مورد استفاده در لیزر موهای زائد پیشرفت کرده است، این توانایی را پیدا کرده که به طور موثری پوست های تیره را نیز درمان کند.

دستگاهی که با پیشرفته ترین تکنولوژی در حال حاضر در بازار موجود است، دستگاه لیزر اسکلپیون است که به طور ویژه جهت درمان همه نوع رنگ پوستی ساخته شده است.

لیزر اسکلپیون را می توان جهت درمان موثر و بی خطر افراد نژاد آسیایی به کار برد.

با این حال، همچنان مواردی وجود دارد که لیزر موهای زائد در آن ها موثر واقع نمی شود. عموما این دسته، افراد دارای موهای روشن، خاکستری یا قرمز هستند. اما بعید نیست که در آینده ای نزدیک، لیزر در آن ها نیز موثر واقع شود.

 

مقررات لیزر موهای زائد

ماندگاری لیزر موهای زائد
عملکرد لیزر موهای زائد

اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، مقررات لیزر موهای زائد را تنظیم کرده است. بنابراین، برای اطمینان خاطر بیشتر، حائز اهمیت است که پیش از شروع درمان به بررسی این موضوع بپردازید که آیا دستگاه لیزر حاضر زیر نظر FDA ثبت و تایید شده است یا خیر.

مقررات مربوط به صلاحیت اپراتور دستگاه کمتر سختگیرانه است و در کشورهای مختلف، متفاوت است. به همین دلیل باید پیش از مراجعه به یک مرکز لیزر موهای زائد، تحقیقات لازم و کامل را به عمل آورید.

 

توجه!!!

 علی رغم ادعاهای بسیار مبنی بر این که لیزر موهای زائد می تواند نتایجی دائمی حاصل کند، در حال حاضر این موضوع توسط FDA تایید نشده است. FDA، لیزر موهای زائد را تنها راهی جهت کاهش دائمی موهای زائد معرفی کرده است.

آنچه در ذیل می خوانید، چگونگی تشریح این موضوع در FDA است:

“کاهش دائمی موهای زائد، به عنوان کاهش طولانی مدت و مداوم موهای زائد پس از یک دوره درمان کامل که ممکن است شامل چندین جلسه متعدد باشد، تعریف می شود.

تعداد موهای زائدی که مجددا رشد می کنند باید به مرور زمان بیشتر از چرخه کامل رشد فولیکول های مو ثابت و پایدار باشد که با توجه به قسمت های مختلف بدن از 4 تا 12 ماه متغیر است.

کاهش دائمی موهای زائد لزوما به معنای از بین رفتن همگی موهای زائد در ناحیه تحت درمان نیست.”

دوست عزیز، امیدواریم این مطلب توانسته باشد ابهامات شما را برطرف سازد. با این حال چنانچه سوالی دارید، لطفا آن را در قسمت نظرات مطرح سازید تا کارشناسان ما در اسرع به آن پاسخ دهند. همچنین می توانید با کلینیک لیزر ما تماس حاصل نمایید.

شاد و سلامت باشید…

تحقیق و ترجمه: مینو زرفش

منبع: لینک پیوند

5 1 رای
به نظر شما چند ستاره ؟

بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید

Subscribe
Notify of
guest

0 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments