افراد مبتلا به اختلالات تغذیه ای
بر اساس تحقیقات موسسه ی ملی سلامت ذهنی ,اختلالات غذایی ابتدا بروی خانمها و دختران تاثیر میگذارد .
ولی این اختلالات مطابق با برنامه های تلویزیونی فقط برای گروه نوجوانان رخ نمیدهد .حتی مردان هم در خطر ابتلا به این اختلالات میباشند .
حدود یک چهارم از افراد بلوغ نیافته مبتلا به کم خوری عصبی را اقایان تشکیل میدهند و اختلالات تغذیه ای گاه و بیگاه نیز دارای قربانیانی مساوی در خانمها و اقایان میباشد.
تعدادی از افرادی که مبتلا به اختلالات تغذیه ای میباشند هیچ علائم رفتاری خاصی ندارند و معمولا افراد خانواده و یا دوستان انها متوجه این موضوع نمیشوند .
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024
مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته
معمولا این افراد از تماسهای اجتماعی خودداری میکنند و رفتار خود را پنهان کرده و حتی نامطلوبی عادتهای خود را نمی پذیرند .
برای تشخیص درست این اختلالات باید از یک روانشناس ماهر و یا یک متخصص سلامت ذهنی کمک گرفت.
عوامل موثر در ایجاد اختلالات تغذیه ای
تعدادی از عوامل خاص روانشناسی و یا ویژگی های شخصیتی میتوانند افراد را مستعد سازند تا به اختلالات تغذیه ای مبتلا شوند .تعداد زیادی از افراد این گروه عزت نفس پایینی دارند و رضایت خیلی کمی از وضعیت ظاهری خود دارند و خود را ضعیف میپندارند.
هر کدام از اختلالات با ویژگی های فردی خاصی ارتباط داده میشوند .معمولا افرادی که مبتلا به کم خوری عصبی هستند بسیار کمال گرا میباشند ولی افراد مبتلا به پرخوری عصبی عجول میباشند همچنین عوامل ژنتیکی هم نقش مهمی در این خصوص ایفا میکنند .
تعداد زیادی از موقعیت ها میتوانند امکان ابتلای یک فرد مستعد به اختلالات تغذیه ای را بالا برند .معمولا افراد خانواده و یا دوستان فرد , با تاکید بر بدن فرد به ازار وی می پردازند .
همچنین اتفاقات تلخی مانند تجاوز و یا سو استفاده و یا مرگ یکی از عزیزان میتواند اغاز گر چنین اختلالاتی باشد حتی یک اتفاق شیرین مانند تولد کودک هم میتواند باعث ایجاد چنین اختلالاتی در مادر شود که به دلیل استرس واردشده بر وی ناشی از قبول مسئولیت جدید میباشد .
زمانی که افراد به اختلالات تغذیه ای مبتلا میشوند ,این مشکل دائمی میشود .
در ادامه: افراد مبتلا به اختلالات تغذیه ای
بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید